luni, 9 mai 2011

Microbistii l-au facut castigator pe Adrian Tutu

Microbistii l-au facut castigator pe Adrian Tutu

"Eminem de Romania" a beneficiat de un aport decisiv din partea telespectatorilor care au dat pe Pro TV dupa incheierea derby-ului Steaua - Dinamo, voturile acestora aducandu-i victoria si premiul de 120.000 de euro.

RIME. Adrian Tutu a uimit de-a lungul concursului prin versurile cantecelor pe care el insusi le-a scris
DOBORATI. Stelistii au fost pusi la pamant de dinamovisti, duelul dintre Onofras si Margaritescu (stanga) evidentiind acest lucru
EUFORIE. Anuntarea castigatorului l-a adus in culmea fericirii pe rapper, care a fost luat pe brate de ceilalti competitori
Luni seara, cu incepere de la aceeasi ora, 20.30, au avut loc doua dintre cele mai asteptate momente ale acestei perioade: finala concursului "Romanii au talent" si "El Clasico" de Romania, Steaua-Dinamo. Evenimentele au starnit interesul cu atat mai mult cu cat intreaga mass-media era curioasa sa vada daca un meci de fotbal se poate compara din punct de vedere al audientei cu cel mai de succes concurs televizat. Raspunsul nu este insa unul care sa il bucure pe Mitica Dragomir si pe ceilalti oameni din Liga I care cer peste 100 de milioane de euro pentru drepturile TV: desi a scos 2,9 puncte de rating si 7,3% cota de piata, partida din Ghencea a fost surclasata de emisiunea "Romanii au talent", care a inregistrat 19,6 puncte de rating si 49,2% cota de piata. Interesant este insa ca microbistii au fost determinanti in desemnarea castigatorului celor 120.000 de euro, pentru ca cei mai multi dintre cei care au urmarit duelul Steaua-Dinamo au comutat imediat pe Pro TV, audienta crescand cu cel putin 2 puncte de rating. Cum aparitia pe scena a lui Adrian Tutu a fost la scurt timp dupa derby, noii telespectatorii ai Pro TV-ului au ramas impresionati de povestea tanarului rapper, care e orfan de la o varsta frageda, si l-au votat, detasandu-l astfel de ocupantul locului secund, Narcis Iustin Ianau.
Face parte din galeria Stelei
Castigatorul emisiunii "Romanii au talent", Adrian Tutu, este si el strans legat de fotbal. Face parte din galeria Stelei, fiind o prezenta constanta la meciurile "ros-albastrilor" de acasa, cat si din deplasare. Mai mult, suporterii stelisti au facut tot posibilul pentru a-l vedea castigator pe cel venit dintre ei. Adrian a primit foarte multe voturi din randul fanilor din Ghencea, care l-au si promovat pe Facebook si pe alte site-uri de socializare.

Sursa: Cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu